Mød Oceaim - Din foretrukne leverandør til det offentlige

Vores ypperste mission er at sikre, at vores leverancer altid overholder en høj standard. Gennem innovation, kvalitet og mange års erfaring har vi skabt et system og en leveranceform, som er sikker og konsistent - hver gang. Vi har et kvalitetsledelsessystem på plads, der sikrer, at vores leverancer opfylder vores kvalitetspolitik og målsætninger. Vi er fortsat forpligtet til at levere produkter og serviceydelser af høj kvalitet til det offentlige.

     Coaches

Jane Majland Christensen
Jane Majland Christensen
Stress- og RessourceCoach
Læs mere
Tina Balling Nissen
Tina Balling Nissen
Stress- og RessourceCoach
Læs mere

     Administration

     Ledelse

Brian Christensen
Brian Christensen
Adm. Direktør og ejer
Læs mere
Jesper Skytte
Jesper Skytte
Ejer
Læs mere

Oceaim er blevet udnævnt som GAZELLE 2017 og 2018 af BØRSEN

Hos Oceaim er vi meget stolte over at være udnævnt til Gazelle - en pris som gives til virksomheder, som skaber job, vækst, optimisme, flotte tal og ikke mindst er gode rollemodeller.

Oceaim tilbyder et samarbejde på højt niveau, hvor jeg har mulighed for at udvikle mig som menneske og coach. Vi løfter i flok, og jeg oplever mig selv som en del af en større helhed.

Heidi Jørgensen, Stress- og RessourceCoach

Sponsorater og medlemskaber

Hos Oceaim er det naturligt, at bakke op om lokale klubber og foreninger. Det sikrer os at vi opnår lokal forankring og forståelse for lokalområdet og på den måde, bliver en del af det lokale virksomhedsnetværk.

Hvem er Oceaim

Vi har sat os for at sætte en ny standard inden for leverancer til det offentlige. Med mange års erfaring som leverandør til det offentlige har vi med innovation og nytænkning udviklet en konsistent og kvalitetssikker leveranceform, der overholder selv de strengeste standarder og procedurer.

Vi har referencer, der kan understøtte, at kvaliteten og effekten af samarbejdet med os fastholder det samme niveau år efter år. Vi tror på faste samarbejdsprocedurer, tillid og fleksibilitet. Det betyder, at vi ingen binding har – der er altså ikke en opsigelsesperiode eller et krav om et bestemt antal forløb, der skal fremsendes pr. år. Derudover er vi altid lydhør over for ændringer og udvikling af vores produkter, samarbejde og system, så vi løbende forbedrer og kvalitetssikrer vores leverancer.

Vi har en lang række kommunale samarbejdspartnere, som vi gennem en årrække har arbejdet tæt sammen med. Det har gjort os i stand til at udvikle vores leverancer, så de er 100% optimeret efter det offentliges behov samt standarder og krav til kvalitet.

Oceaim er blevet kåret som eliteleverandør

Udbudsvagten har igen i år certificeret Oceaim til ”Eliteleverandør til det offentlige”. Oceaim er derfor blandt de 1% største leverandører til den offentlige sektor i Danmark. Oceaim har været ”Eliteleverandør til det offentlige” i 2018, 2019 og 2020.