Virksomheder - En tidlig indsats kan forebygge en sygemelding

Et StressCoaching-forløb giver dine medarbejdere hjælp og redskaber til at komme stress til livs, og gør dem selvhjulpne i den fremtidige håndtering af stress.

0%

26-48% af det samlede sygefravær i Danmark skyldes mentale helbredsproblemer.

0,-

I gennemsnit koster en stressrelateret sygemelding kr. 550.000.

0

35.000 danskere er hver dag sygemeldt på grund af et psykisk dårligt arbejdsmiljø.

"Oceaim følger hurtigt op på vores henvendelser både overfor os i virksomheden og den ansatte der har brug for hjælp. Jeg har kun fået positive tilkendegivelser fra de medarbejdere, der har været igennem et StressCoaching forløb hos Oceaim. Alle har sagt, at de bliver mødt af meget kompetente coaches og får gode redskaber til at komme videre."

Johanne Dandanell Gelmer, HR Partner Politikens Lokalaviser

"Vi havde nogle kolleger, der var ramt af stress, og vi ville gerne give dem nogle værktøjer til at håndtere presset. I Oceaim fandt vi en professionel partner. Flere har haft gavn af både StressCard og -Coaching.

Det er med tiden gået op for os hvor vigtigt det er ikke ”bare” at sende vore medarbejder til en psykolog – det er slet ikke det de har behov for. Når et menneske lider af stress er der slet ikke ressourcer til at arbejde med eventuelle udløsere. Stressen skal først behandles, og det gør stresscoaches effektivt.”

Dorte Hartvig Knudsen, kvalitets- og arbejdsmiljøchef hos JFP

"Giv dine medarbejdere en livline, når stressen er ved at tage over. Tidlig hjælp kan forebygge en sygemelding.

Et StressCard betyder, at dine medarbejdere altid har den bedste hjælp lige ved hånden, og kan få hjælp inden stressen udvikler sig til en alvorlig stresstilstand, med de følgevirkninger det har."

Helle Danielsen, Driftchef

StressCard - Fang stress i tide

StressCard er Oceaims serviceaftale til virksomheder, der ønsker at forebygge og behandle stress, så konsekvenserne begrænses.